Vezi cât este de simplu !

Mai jos sunt prezentate detaliat etapele recrutării. Acum vei afla tot ce trebuie să știi și ce criterii trebuie să îndeplinești pentru a începe o colaborare cu MEDIPE. Plecarea la muncă în străinătate nu este o decizie simplă. Ține minte totuși că întotdeauna te vom ajuta și vom fi alături de tine! În mometul în care te vei decide pentru o colaborare cu MEDIPE, îți vom prezenta o ofertă de muncă concretă ,te vom consilia pas cu pas pe toată perioada colaborării și iți vom organiza transportul până la destinație Odată ajuns în Germania, ești în contact permanent cu coordonatorul MEDIPE care este vorbitor de limbă română. Pe toată perioada șederii suntem la dispoziția ta. Ne dorim o colaborare cât mai ușoară pentru tine, de aceea ne poți suna oricând, ne poți trimite un SMS sau poți vorbi cu noi pe chat.

Sună la numărul de telefon
+40 310 800 490 sau trimite-ne un SMS cu textul „Îngrijitoare”.
Noi te sunăm!
tabzgloszenie

Aplică la MEDIPE

Poți alege modalitatea cea mai potrivită pentru tine
de a aplica la Medipe:

tabrozmowa

Convorbirea telefonică sau contactul personal

Consultanții noștri îți vor prezenta informațiile cu privire la condițiile de colaborare cu Medipe.Vei afla în ce condiții este semnat contractul , și ce condiții trebuie să îndeplinești ca să poți participa la procesul de recrutare.

În timpul acestei etape vei fi rugat/- ă să furnizezi următoarele informații:

 • Numele și Prenumele
 • adresa de e-mail
 • numărul de telefon
 • data nașterii
 • locul de reședință
 • informații privind deținerea unui permis de conducere
 • nivelul de educație
 • termenul începerii muncii (estimarea disponibilității)
 • descrierea detaliată a experienței în îngrijirea persoanelor vârstnice

Ține minte ca la întălnire să iei cu tine:

 • cardul de identitate
 • numărul contului bancar
 • fotografie
 • adeverințe de la cursurile finalizate, certificate, diplome

În timpul recrutării la birou îți va fi făcută o poză pentru formularul de recrutare în limba Germană sau va fi înregistrat un scurt filmuleț sub formă de CV. Ține minte că pentru aceasta să te îmbraci corespunzător. Indicat este o ținută curată și ușor elegantă, ex. Cămașă cu guler și sacou.

Ține minte! Cu cât mai profesional te pregătești pentru interviul de recrutare, cu atât sunt mai mari șansele că vei primi locul dorit.

tabweryfik

Convorbirea în limba germană

După etapa de recrutare de bază, consultantul nostru va stabili cu tine termenul convorbirii telefonice în limba germană, termenul va fi stabilit când îți convine ție. Vei avea timp să repeți cuvintele și să te pregătești pentru convorbire. După verificare nivelului de limbă vom putea sa-ți prezentăm un loc de muncă adecvat.

tabprzedstawienie

Propunerea unui loc de muncă

Prezentarea ofertei

Pe baza datelor completate în formular, nivelului de cunoștință a limbii germane cât și pe baza interviului, îți vom prezenta o ofertă de muncă care va corespunde cu aptitudinile și cerințele tale. Îți va fi prezentată în detaliu descrierea pacientului, termenul plecării, salariul și condițiile de locuință.

Prezentarea profilului familiei

Dacă accepți oferta, trimitem profilul tău familiei din străinătate spre acceptare. În cazul confirmării din partea familiei, îți pregătim contractul și îl trimitem la adresa indicată de tine înainte. După primirea contractului acesta trebuie semnat și trimis înapoi la sediul firmei noastre pe adresa: MEDIPE sp. z o.o. str. Strzegomska 236 A, 54-432 Wrocław.

tabpodroz

CĂLĂTORIA ȘI LOCUL DE MUNCĂ

Călătoria la locul de muncă

Lucrând cu Medipe nu trebuie să-ți faci griji pentru costurile și organizarea transportului la locul de muncă și înapoi. Departamentu nostru de transport va organiza complex cel mai comod transport pentru tine. Dacă la locul de muncă se va ivi o problemă, anunță despre asta coordonatorul tău. Cu siguranță vom găsii o soluție corspunzătoare. Muncind pe contract te poți simți mai în siguranță!

Munca în Germania

Ultima etapy este munca la îngrijire vârstnici în Germania. În această perioadă suntem întotdeauna în contact cu tine – vrem ca să te simț în siguranță și confortabil.