AM ALES ȘI RECOMAND lucrează la Medipe!

MEDIPE_PRZEJSCIE_Z_INNEJ_AGENCJI_formualrz_zakladka__Premie_04082021_RO

Completează formularul

PLEACĂ CU MEDIPE ȘI PRIMEȘTE PRIMA

PRENUMELE*
NUMELE*
TELEFON*
E-MAIL
* Câmpuri obligatoriiREGULAMENTUL
**Acord de recrutare TAK
Acord pentru marketing e-mail TAK
Acord pentru marketing SMS/MMS TAK
Clauză informativă cu privire la acordul pentru procesarea datelor
**Bifarea acordului este necesară pentru efectuarea procesului de recrutare.

Ai referințe de la altă agenție? Vino la Medipe și primește 120 € net!

Te gândești să-ți schimbi agenția pe una care să aibă grijă de siguranța ta și să îți ofere o serie de beneficii, salariu bun și contact pe toată perioada șederii cu coordonatorii? Vino la MEDIPE și primește o primă!

Am pregătit o primă specială pentru toate persoanele care vor începe să lucreze cu noi și vor prezenta referințe de la alte agenții  – până la 120 € net!

Suma primei depinde de durata șederii la caz, detaliile privind acordarea „Primei pentru referințe” pot fi găsite în regulament – AICI.

Oferim Îngrijitoarelor și Îngrijitorilor noștri munca legală la îngrijire persoane vârstnice în toată Germania. Puteți câștiga până la 1600 EURO pe lună cu noi și să profitați de numeroase prime și bonusuri!
Oferim transport sigur la locul de muncă, asigurare privată cât și contact cu coordonatori vorbitori de limbă română pe toată durata șederii.

Vrei să afli mai multe detalii despre primă sau despre ofertele curente de muncă? Contactează-ne!

Ce anume trebuie să faci? Este foarte simplu – completează formularul atașat fiecărui contract și trimite-l direct la filiala Medipe din orașul tău sau la adresa de e-mail: [email protected].
Dacă ai întrebări, sună la numărul +40 310 800 490.

PRIMĂ PENTRU PLECARE ÎN OCTOMBRIE – 500 €!

Doamnele noastre Îngrijitoare sunt femei extraordinare care îngrijesc zilnic persoanele în vârstă care nu mai pot fi independente. Munca eroică Îngrijitoarelor Medipe nu trece neobservată. Medipe a pregătit un bonus special pentru voi – chiar 500 €! Cum să primești bonusul? Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deschiderea cutiei Pandorei, regulile sunt…

Mai Mult

Ai intrebat-o pe vecina? Bonus de recomandare 260 Euro!

Dorești să primești un bonus de recomandare, dar nu ești sigur cui să oferi un loc de muncă la Medipe? L-ai întrebat pe vecinul/a tău/ta? Mulți dintre îngrijitori noștri decid să plece și recomandă prietenii și vecini lor în așa fel câștigă suplimentare 260 Euro! Alătură-te lor! Cum funcționează acest bonus? Tot ce trebuie să…

Mai Mult