Un cadou nu este suficient, la Medipe avem un fond suplimentar de bonusuri de 610 € care vă așteaptă!

Cauți un loc de muncă la îngrijire persoanelor vârstnice din Germania? Ai experiență? Știi germana comunicativ? Alege Medipe și pleacă cu noi în siguranță pe perioada sărbătorilor. Câștigă 1.600 € pe lună și profită de bonusurile de sărbători de până la 610 €!

Oferim locuri de muncă legale în toată Germania pentru Îngrijitoare și Îngrijitori persoane vârstnice. Oferim salarii de până la 1.600 EUR pe lună, iar pentru plecările în timpul sezonului de sărbători am pregătit un fond special de bonusuri – puteți primi suplimentar chiar și 610 EUR!

 

Toate detaliile referitoare la acordarea unui bonus pot fi găsite în regulament: Regulamentul campaniei “Prima de Crăciun 2020”

Regulament acordare „Primă pentru referințe”

 

Garantăm transportul în condiții de siguranță la locul de muncă, cu toate măsurile de protecție necesare, lucrăm doar cu transportatori responsabili. 

Cu Medipe puteți conta, de asemenea, pe îngrijirea constantă a unui coordonator român și pe sprijinul unui acestuia care veghează asupra îngrijitorilor noștri în timpul șederii lor în Germania.

Putem desfășura întregul proces de recrutare online fără a fi necesară ieșirea din casă!

☎ +40 310 800 490

📩 [email protected]

🌐 www.medipe.ro

ÎNAPOI >>