Pleacă cu Medipe de Paște și primește 500 euro suplimentar!

E timpul pentru curățenia de primăvară în portofel! Pleacă cu Medipe de Paște și primește 500 Euro suplimentar (Pachet de bonusuri între care este bonus de Paşte)! Cum să obții bonusul Medipe? Nimic mai ușor! Tot ce trebuie să faceți este să vă decideți să mergeți în Germania ca Îngrijitor  vârstnici în pe perioada Paștelui, iar salariul dvs. va crește cu bonusul care vă așteaptă în coșul nostru de Paște, printre ouăle de Paște. Dacă știți limba germană și aveți experiență în îngrijirea persoanelor în vârstă, sunteți la locul potrivit!

 

La Medipe, nu trebuie să cauți ouăle de Paște, ele te găsesc și sunt chiar 500.

Paștele este momentul în care ar trebui să ne oprim și să apreciem că suntem sănătoși și fericiți. Cu toate acestea, merită să ne amintim că, de sărbători, în ciuda aurei vesele, persoanele în vârstă suferă adesea de singurătate, ceea ce îi face și mai recunoscători pentru ajutorul oferit lor.

Deci cum va fi? La urma urmei, cozonacul poate avea un gust complet diferit în străinătate. Există o singură modalitate de a afla … Pleacă cu Medipe în Germania de Paște!

 

Toate detaliile referitoare la acordarea unui bonus pot fi găsite în regulament: Regulamentul campaniei “Prima de Paste 2021”

Regulament acordare „Primă pentru referințe”

 

În afară de bonusul de 500 pentru turnusul în timpul perioadei de paște, oferim salarii atractive și multe altele:

Garantăm transportul în condiții de siguranță la locul de muncă, cu toate măsurile de protecție necesare, lucrăm doar cu transportatori responsabili. În plus, înainte de a pleca la caz, oferim îngrijitorilor și  returnarea costurilor pentru testul Covid-19 pentru a vă asigura sănătatea și siguranța în cel mai bun mod posibil. Testul este gratuit pentru dumneavoastră – costurile sunt acoperite de Medipe

Cu Medipe puteți conta, de asemenea, pe îngrijirea constantă a unui coordonator român și asigurarea privată care au grijă de îngrijitorii noștri în timpul șederii lor în Germania.

Întregul proces de recrutare se desfășoară online fără a fi nevoie să ieșiți din casă!

Doriți să vă alăturați Medipe și să aflați ofertele actuale pentru o plecare cu un bonus de 500 €? Nu așteptați și sunați-ne acum!

☎ +40 310 800 490

📞 0746806606

📩 [email protected]

🌐 www.medipe.ro

ÎNAPOI >>