PACHETUL PREMIILOR DE VACANȚA 600 €

☀️ Vine vara împreună cu PACHETUL DE PRIME DE VACANȚĂ la MEDIPE!

În afara salariului de bază până la 1 700 €/luna. Vă oferim acum un bonus chiar și 600 €!

Plecați la munca și câștigați pentru vacanțele de vis. Imaginați-vă  – acum lucrați și apoi, când toată lumea se întristează de vara care  trece, dvs. zburați în țările calde! Sau poate renovati casa, mergeți la un coafor excelent, cumpărați rochia de mireasă pentru fiica dvs. ori mergeți  cu nepoțelul  în parcul de distracții.

Dvs. hotărâți ce veți face cu banii câștigați – dar un lucru este sigur – după munca de vara cu MEDIPE veți putea face mai multe!

Aplicați si nu ratați ocazia de câștig suplimentar 👉 https://medipe.medipe.ro/

 

Ce conține PACHETUL DE PRIME DE VACANȚĂ?

  • PRIMĂ DE VACANȚĂ

Pentru fiecare cine pleacă la muncă  vara, adică va începe serviciul înainte de 4 septembrie 2022 am pregătit un bonus garantat.

Si mai mult, dvs. hotărâți de valoarea acestuia! Cu cât mai lungă va fi plecarea, cu atât mai mare va fi prima! Verificați detaliile.

  • PRIMĂ DE ÎNTOARCERE

Ați colaborat cu noi, dar ne-am despărțit din motive diferite? Acum merită să vă întoarceți la noi și mai mult! Regulamentul primei

  • PRIMĂ DE RECOMANDARE

Prietena dvs. va avea un serviciu sigur iar dvs. un câștig suplimentar – nu e  soluția perfectă? La MEDIPE pentru fiecare persoană recomandată veți primi bonusul în  valoare de 200 €.

  • PRIMĂ DE FIDELITATE

Apreciem că sunteți cu noi! Ne bucurăm că colaborați cu noi de mai mult timp, de aceea vrem să mulțumim tuturor Îngrijitoarelor care vor pleca cu noi pentru a treia sau următoarea oară. Regulament

  • PRIMĂ DE REFERINȚE

MEDIPE întotdeauna este o alegere bună – companie experimentată, de încredere, ce are grijă de Îngrijitoare angajate. Dacă ați hotărât să vă alăturați și aveți referințe de la agenția anterioară puteți câștiga un bonus! Regulamentul primei

 

Convingeți-vă singură contactați consultantul nostru!

ÎNAPOI >>