MEDIPE ARE GRIJĂ DE TINE

Datorită situației actuale legate de răspândirea virusului SARS-CoV-2, Medipe ar dori să vă asigure că ia toate măsurile necesare pentru a vă asigura securitatea. Astfel, am decis să reducem activitățile de recrutare și migrare în următoarele două săptămâni.

Acționând în conformitate cu misiunea și valorile dezvoltate în compania noastră, credem că asigurarea îngrijirii și securității în acest moment este baza unei organizații sănătoase, fiabile și bine respectate în domeniul îngrijirii. Și în acest moment special am dori să ne concentrăm asupra acestora.

Monitorizăm permanent deciziile și recomandările guvernelor ambelor țări și ale inspectorului sanitar general. Până se vor lua decizii suplimentare sau se vor schimba recomandările, rămânem la dispoziția Îngrijitorilor noștri care actual se află la locul de muncă, oferind îngrijire și sprijin constant din partea coordonatorilor.

În acest moment, prioritatea noastră este să vă asigurăm liniște, siguranță și protecție. Rămânem la dispoziția dumneavoastră.

ECHIPA MEDIPE

ÎNAPOI >>