MEDIPE – GARANȚIA EXPERIENȚEI
  • Ajustăm ofertele la așteptările și competențele Dumneavoastră.
  • Suntem conștienți cât de exigentă poate fi munca unei Îngrijitoare.
  • Cunoaștem nevoile Dumneavoastră și înțelegem care sunt cele mai importante obstacole la organizarea unei deplasări de succes.
  • Știm la ce vă puteți aștepta de la Pacienți cu care colaborăm.

 

TToate acestea sunt efectul experienței noastre acumulate pe percursul a mai multor ani în acest domeniu. Suntem una dintre cele mai vechi firme din această branșă firmele care activează cel mai mult timp în branșa noastră și datorită acestui fapt înțelegem cel mai bine cum funcționează acest domeniu. De aceea, Îngrijitoarele noastre au încredere în noi și pleacă în mod activ cu Medipe în Germania. Oferim salariile de până la 1600 EUR lunar plus prime! Doriți să vă alăturați acestui grup? Intrați în contact cu consultanții noștri +40 310 800 490 sau alegeți-vă oferta cea mai atractivă pentru Dumneavoastră AICI.
Garantăm transportul în siguranță până la locul de muncă, cu respectarea tuturor normelor de protecție impuse, colaborăm numai cu transportatorii atestați. În plus, înainte de deplasare la locul de muncă asigurăm Asistenților Îngrijitorilor noștri efectuarea efectuarea testului Covid-19, pentru a avea grijă cel mai bine de sănătatea și siguranța Dumneavoastră. Testul este gratuit, costurile fiind suportate de către Medipe.

 

Nu întodeauna putem preveni totul. Dar, ce să-i faci, suntem conștienți de acest lucru😉. Motiv pentru care Îngrijitoarii noștri pot conta pe suportul constant al coordonatorului pe toată perioada șederii pe teritoriul Germaniei.

 

Plecați chiar și astăzi cu cei mai experimentați!

Dorițți să aflați mai mult? Contactați-ne:

☎ +40 310 800 490 | 074 680 66 06

📩  [email protected]

ÎNAPOI >>