Ai intrebat-o pe vecina? Bonus de recomandare 260 Euro!

Dorești să primești un bonus de recomandare, dar nu ești sigur cui să oferi un loc de muncă la Medipe? L-ai întrebat pe vecinul/a tău/ta? Mulți dintre îngrijitori noștri decid să plece și recomandă prietenii și vecini lor în așa fel câștigă suplimentare 260 Euro! Alătură-te lor!

Cum funcționează acest bonus?

Tot ce trebuie să faci este să-i spui prietenei tale despre noi, iar ea va semna un contract cu Medipe și va pleca la muncă pentru minimum 30 de zile.

Toate detalii despre cum să acordă un bonus, poți verifică aici >> Regulament acordare primă „Ai întrebat vecina”

Verifică și: Regulament acordare „Primă pentru referințe”

 

Pe lânga acestui bonusul de 260 Euro pentru recomandarea Medipe, oferim câștiguri atractive și multe altele:

  • La cerere, garantăm transportul în condiții de siguranță, cu toate măsurile de protecție necesare – lucrăm doar cu transportatori responsabili.
  • În plus, înainte de a plecare la oferta, oferim îngrijitoarelor și îngrijitorilor noștri un test Covid-19 pentru a avea grijă de sănătatea și siguranța ta în cel mai bun mod posibil. Testul este gratuit pentru tine – costurile sunt suportate de Medipe. Detalii găsești AICI.
  • De asemanea, la Medipe poți conta, pe suportul constant a unui coordonator și de asigurăre privată, precum și sprijinul unui psiholog experimentat și asistentă medical care au grija de îngrijitorii noștri în timpul șederii lor în Germania și în afara acesteia.

Putem efectua întregul proces de recrutare on-line, fără a părăsi casa ta!

☎ +40 310 800 490

📩 [email protected]

ÎNAPOI >>