10 ANI – SUNT O OBLIGAȚIE

Ce este Experiența? Dicționarul oferă următoarea definiție: „toate cunoștințele și abilitățile dobândite pe baza observațiilor și experiențelor proprii”.

La MEDIPE, de 10 ani, activăm pe piața de plasare profesională a forței de muncă . Mii de Îngrijitori și sute de familii au stabilit o colaborare cu noi. De ce au decis să aibă încredere în Medipe? Printre numeroasele beneficii ale colaborării, angajamentul și experiența noastră se evidențiază cu siguranță. Datorită experienței îndelungate, domeniul de îngrijire nu ne poate surprinde și găsim soluții chiar înainte de apariția oricărei probleme.

Când cineva se decide să meargă la muncă ca Îngrijitoare vârstnici în Germania, vrea să plece cu o agenție cu care se va simți în siguranță.

Alege tocmai Medipe  pentru că oferim:

  • condițiile legale de muncă prevăzute în contract și beneficii suplimentare
  • salarii atractive – chiar și 1600 Euro!
  • asigurare în condiții atractive
  • contact cu coordonatorul din România
  • organizarea și plata costurilor de călătorie
  • cazare la locul de muncă
  • decontarea costurilor testului Covid-19 efectuat înainte de plecare

Si mult mai multe! Convinge-te singură – contactează unul dintre consultanții noștri:…. Și câștigă până la 1600 EUR net / lună!

Decizia de a pleca în străinătate la muncă nu este ușoară, nu ezita să suni și să ceri detalii despre colaborare – vom încerca să risipim orice îndoieli.

În plus, la Medipe apreciem Îngrijitoarele  noastre, motiv pentru care oferim o gamă largă de bonusuri și prime! Cum să o faci?

Click aici: https://medipe.ro/prime/

Poziția bine stabilită pe piață și încrederea dvs. sunt rezultatul muncii grele și al angajamentului care însoțesc angajații Medipe la fiecare pas. Deveniți parte a unei echipe de încredere – deveniți Îngrijitoare Medipe. CONSTANT AVEM GRIJĂ – DE 10 ANI.

Pleacă cu cei experimentați chiar astăzi!

 

Vrei să afli mai multe? Contactează-ne:

☎ +40 310 800 490

📞 0746806606

📩 [email protected]

🌐 www.medipe.ro

ÎNAPOI >>