Profitați de PRIMA de iarnă MEDIPE!

Mulți dintre noi nu ne gândim încă la sărbătoarea Crăciunului. Dar sunt oameni care îl au deja în minte și nu este vorba despre așteptarea aceia nerăbdătoare, ci mai degrabă îngrijorare, deoarece Crăciunul înseamnă singurătate pentru ei. Despre cine vorbim? Despre persoanele în vârstă care, din diverse motive, nu pot conta pe prezența familiei și a celor dragi. Iar de sărbători lipsa acestora  îi afectează cel mai mult.

Din fericire, există și oameni minunați, care știu deja că în perioada sărbătorilor își vor păstra compania și se vor întoarce să aibă grijă de persoanele în vârstă din Germania. Desigur, ne referim la Îngrijitorii Medipe, supereroii noștri, al căror semn distinctiv este o mare empatie, toleranță și răbdare. Datorită prezenței lor, mulți vârstnici vor zâmbi în ajunul Crăciunului.

Sărbătorile, pentru persoanele Vârstnice și singure depind și de tine.

Apreciem foarte mult activitatea îngrijitorilor noștri într-o perioadă atât de specială. Știm că acest lucru necesită adesea sacrificiu și renunțarea la compania propriei noastre familii. Știm, de asemenea, că dorința de a-i ajuta pe ceilalți este mult mai importantă pentru doamnele echipei noastre.

Prin urmare, vă mulțumim,  pentru munca în perioada vacanței;

De aceeia am pregătit un bonus special de până la 400 EURO!

Detaliile și reglementările privind acordarea bonusului sunt disponibile aici: Reglementările 

Când mergeți cu Medipe pentru a lucra la îngrijirea persoanelor vârstnice din Germania, puteți câștiga până la 1600 EURO pe lună. De asemenea, oferim un bonus de 400 EURO în perioada vacanțelor. Pentru a colabora cu noi, trebuie să cunoașteți limba germană și să aveți experiență în îngrijire.

Ați decis deja să plecați în perioada sărbătorilor? Sau poate mai aveți întrebări?

Vă recomandăm să contactați:

Contactează-ne la: +40 310 800 490 sau [email protected].

Puteți găsi oferte de muncă aici.

ÎNAPOI >>